novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
НачалоНовиниKSHMR & Tungevaag обединяват сили в новия сингъл ‘Close Your Eyes’
KSHMR & Tungevaag обединяват сили в новия сингъл ‘Close Your Eyes’ 24 ноември 2021г.

KSHMR & Tungevaag обединяват сили в новия сингъл ‘Close Your Eyes’

 

Той следва ‘Over You’, скорошната му колаборация с Lovespeake

 

 

KSHMR x Tungevaag - ‘Close Your Eyes’

(Dharma Worldwide)


Слушайте  ‘Close Your Eyes’ ТУК

 

Гигантът в денс музиката KSHMR си колаборира с норвежкия талант Tungevaag в новия сингъл ‘Close Your Eyes’, който у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/ Dharma Worldwide. Лирик видеото гледайте ТУК.

 

Великолепна комбинация от органична инструментация, компютъризирани бийтове и точни вокали, ‘Close Your Eyes’ е заразителен денс поп трак, задвижен от величествена панфлейта. Той следва  ‘Over You’, скорошната колаборация на  KSHMR с Lovespeake, като той пусна и възторжено приетия албум Harmonica Andromeda през март, съдържащ вечните сингли ‘The World We Left Behindи ‘Around The World’. Добавяйки към впечатляващия си каталог, който съдържа фестивални химни като Secrets’, ‘Megalodon‘Wildcard’, KSHMR си подсигури място като един от топ продуцентите в денс музиката днес.

 

С Tungevaag опитваме да направим песен от дълго време“, казва KSHMR.Когато той ми прати вокала за ‘Close Your Eyes’, разбрах, че е перфектния и опитах много идеи за продуцирането. Не ги чувствах съвсем правилни, докато не добавихме панфлейтата; това беше момент на „еврика“ за мен, момента, в който се усети като песен на  KSHMR с емблематичния щрих на Tungevaag“.

 

Tungevaag обяснява, Написахме тази песен във време, в което светът бе затихнал по време на пандемия и тази песен наподобява как сияеш, когато затвориш  очи. Толкова се вълнувам да работя с KSHMR по този трак и се надявам всички да го харесат колкото нас!“.

 

С над 1 милиард стрийма до момента и многобройни оглавяващи класациите сингли, KSHMR се утвърди като един от най-хитовите продуценти в денс музиката. Като соло артист той наложи водещия индустрията лейбъл и бранд Dharma Worldwide и поведе големи фестивали по света, като EDC, Coachella, Tomorrowland, Ultra Japan и Sunburn India.

 

Tungevaag избухна на сцената със ‘Samsara’, който стигна #1 във Финландия и #2 в Норвегия. Оттогава той е събрал над 4 милиарда световни стрима с големи парчета като ‘Play’ с K-391 и Alan Walker и ‘Dance’ със CLMD. В допълнение, той притежава 115 златни и платинени сертификата за записите си и е номиниран за Swedish Grammy.

 

Двама майстори в електронното продуциране се обединяват за създаването на наистина специален трак.

 

 

# # #

 

For more information on KSHMR, please visit:

Facebook I Twitter I Instagram I YouTube

 

For more information on Tungevaag, visit:
Facebook I Instagram I Twitter