Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогMICHAEL BUBLE - Nobody But Me
MICHAEL BUBLE - Nobody But Me
#
MICHAEL BUBLE - Nobody But Me
Стил: -
Лейбъл: Reprise Records
Дата на издаване: 10/2016
Формат: CD
Брой носители: 1
Michael Buble  издаде първия си албум за последните три години на 21 октомври през Warner Bros/ Reprise Records! “Nobody But Me” е деветият студиен албум на платинения носител на Grammy. Той излиза три години след изключително добре приетия “To Be Loved”, който стана четвъртия запис на певеца, достигнал върха на Billboard Top 200.
В “Nobody But Me” ще можем да се насладим на колекция от оригинални поп парчета и красиви мелодии, напомнящи ни за таланта на проницателния интерпретатор на американски класики и умението му да пише и продуцира песни.
“Nobody But Me” е записан в Los Angeles и Vancouver и включва три оригинални песни на Buble, както и неговия прочит на любими парчета като “My Baby Just Cares For Me”, “The Very Thought of You”, “God Only Knows” на невероятния Brian Wilson и класиката на Johnny Mercer “I Wanna Be Around”. Гост изпълнители в албума са Meghan Trainor и Black Thought (част от The Roots). Албумът е ко-продуциран от Buble, заедно с Johan Carlsson от MXM Productions, Alan Chang, Jason “Spicy G” Goldman, The Monsters и Strangerz. Делукс изданието на “Nobody But Me” включва три допълнителни песни.
„Не знам дали някога съм се забавлявал толкова, докато работя върху албум. Беше много вълнуващо да работя с хора, които разбират, че искам да звуча по-добре от всякога. Гордея се изключително много с новите песни, а факта, че участвах в продукцията, за мен беше истинско удоволствие.”, каза Michael Buble за новия запис.
Тази есен феновете ще могат да се насладят на талантливия певец и с прожектирането на турнето му “Tour Stop 148” по кината в четвъртък, 27 септември. Освен динамични изпълнения, заснети на разпродаденото му турне To Be Loved Tour, филмът включва и задкулисни кадри на екипа му, с разкази за личните им истории и жертвите, които са правели по пътя от град на град. Турнето разпродаде 173 концерта в 39 държави и беше видяно от над 2 милиона души публика.
Албумът “Nobody But Me” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Записът може да бъде  поръчан на http://www.michaelbuble.com/NobodyButMe
 
MICHAEL BUBLE
Още
 
 
Международни заглавия
IRON MAIDEN
IRON MAIDEN - Death On The Road (Live)/Flight 666 (Live)/The Final Frontier/ En Vivo! (Live)
Death On The Road (Live)
PET SHOP BOYS
PET SHOP BOYS - ‛Nightlife“/ ‛Release“/ ‛Fundamental“ 
“Nightlife”/ “Release”/
MARILLION
MARILLION - Misplaced Childhood
Misplaced Childhood
MEEK MILL
MEEK MILL - Wins & Losses
Wins & Losses
ELLIOT, MISSY
ELLIOT, MISSY - Supa Dupa Fly
Supa Dupa Fly
JET
JET - Get Born/ Shine On
Get Born/ Shine On
ZZ TOP
ZZ TOP - Cinco: The First Five LPs
Cinco: The First Five LP
KLYNE
KLYNE - Klyne
Klyne
STONE SOUR
STONE SOUR - Hydrograd
Hydrograd
PRINCE
PRINCE - "Purple Rain Deluxe" / "Purple Rain Deluxe – Expanded Edition"
"Purple Rain Deluxe" / "
Български заглавия
VARIOUS ARTISTS
VARIOUS ARTISTS - Greek Hits Non Stop 12
Greek Hits Non Stop 12
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - 40 Любими Песни
40 Любими Песни
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
С ПЕСНИТЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ЗОВ ЗА БЪЛГАРИЯ
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - ХОРО СЕ ВИЕ
ХОРО СЕ ВИЕ
Приказка - драматизация
Приказка - драматизация - КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
 
FB
 
Icona Pop
 
James Blunt
 
Cher
 
Jason Derulo
 
Nonesuch Asylum Records Maverick Bad Boy Entertaiment Atlantic Records Warner Music Warner Bros Records Electra Rhino Entertainment Lava Records Sire Records East West Rock Reprise Records