novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогDanny Ocean - @dannocean by Danny Ocean
Danny Ocean - @dannocean by Danny Ocean
#
Danny Ocean - @dannocean by Danny Ocean
Стил: Urban / R&B
Лейбъл: Atlantic Records
Дата на издаване: 02/2022
Формат: CD
Брой носители: 1

Венецуелският ърбан-алт хитмейкър Danny Ocean пусна нетърпеливо очаквания си албум @dannocean by Danny Ocean

 

Той включва звездни колаборации с TINI, Tokisha, Guaynaa, Justin Quiles & Dread Mar I и продуциране от познатите бийт мейкъри Ovi On The Drums, Mosty и Andy Clay сред много други

 

Слушайте @dannocean by Danny Ocean ТУК

 

"В алт-трап песента Ocean с разбито сърце пее на отминала любов, която оставя без предупреждение…“ - Rolling Stone

 

Енергията от превръщането на криза в двигател на креативност намери път в живота на Daniel…” – GQ Mexico

 

"Danny припознава музиката като участник в прослушване на живота му…“ – Rolling Stone Español

 

“Danny Ocean продължава да яхва вълната на успеха от разбиващия хит ‘Me Rehúso’…изпълнителят и автор на песни достигна висини в кариерата, които на други артисти им отнемат години и всичко е благодарение на тази песен“. - Remezcla

 

Любимият начин на Danny Ocean да прави музика е в малките места с клавишните си инструменти, не в студио за запис с всичкото оборудване и дигитални джаджи. Всъщност, най-добрите му песни основно са родени в спалнята му с малкия прозорец, гледащ към планините в Каракас, Венецуела. Просто това е неговата енергия“. - Billboard

 

 

Венецуелският хитмейкър, автор на песни и ърбан-алт артист Danny Ocean пусна дългоочаквания си албум @dannocean by Danny Ocean. У нас можете да го слушате чрез Орфей Мюзик/Warner Latina и Atlantic Records, придружен от пет визуализации към огъващите жанровете парчета. Албумът, кръстен на тага му в социалните медии, включва колаборации с известни звезди като TINI, Tokisha, Guaynaa и Justin Quiles и познатите продуценти Ovi On The Drums (Bady Bunny, Karol G, Becky G, Anuel), Andy Clay (Farruko, Danna Paola, CNCO), Mosty (Nicky Jam, J Balvin, Juanes), Mag, Luis Jimenez и Lewis Pickett.

 

Във втория си албум Ocean изследва уязвимостта чрез любовта, загубата, желанието, несигурността и неподправената откровеност. Фокус тракът “Fuera del Mercado”, продуциран от самия Ocean, разказва сърцераздирателната история на човек, който разбира, че този, за когото го е грижа, се жени.  Отличителните и грапави вокали на Ocean ни отвеждат на пътуване за себереализация, на което учим, че да обичаш някого дълбоко означава да се радваш за него, ако е намерил щастието си с някого другиго.

 

Ocean излезе на сцената на La Feria de Leon в Гуанахуато, Мексико, където над 40 хиляди фенове присъстваха и въодушевено изпяха всяка дума от песните. Вижте запис тук. След това Ocean направи изпълнения в Лос Анджелис, Мексико, Маями, Лас Вегас, Парагвай, Ел Салвадор и Аржентина, а това лято ще издаде продължение на албума. Следете за още новини и музика от Danny Ocean и прочетете неговите думи за всяка една от 16-те огъващи жанровете песни.

 

Зад музиката на  @dannocean by Danny Ocean

 

1. “Dicen”

Това е песен за хора, които говорят много глупости. Тя е една от тези песни, които не пишеш, а сякаш вселената те използва и се излива. Много е автентична; отне ми 10 или 15 минути да я направя“.

 

2. “ADO”

Роди се, защото днес мисля, че на хората им харесва да имат приятел или дигитална връзка. Мисля, че това става все повече широко практикувано. Когато някой се влюби дигитално и се видите лично, се чувства смутен. Страда от много несигурност и мисля, че песента препраща към този тип дигитална любов“.

 

3. “Dorito & Coca-Cola” feat. Tokisha

Роди се в Аржентина, правех парче, и един ден, докато бях в Мексико, се появи шега за трака. Обичам всичко, което  Tokisha прави и си помислих, че “Dorito & Coca-Cola” е най-добрата комбинация, защото става за обяд и мисля, че всички в Латинска Америка харесват  Doritos and a Coke.”

 

4. “Tú no me Conoces” feat. TINI

Това е песен, която говори за силата на истината и как тя те освобождава. Срещнах TINI отдавна и винаги сме си говорили за нещо заедно и когато бях в Мадрид, й казах, че имам песен и й я пуснах. Тя я хареса много и влезе в нея“.

 

5. “Fuera del Mercado”

История за когато някой разбира, че човек, който много харесва, ще се жени и също накрая осъзнава, че щастието на другия човек е най-ценното и също твое щастие“.

 

6. “Besarnos de Cero”

Песен, която се роди в Мексико. Скарах се с някого и започнах да сглобявам филма в главата си и тъкмо свирех на пианото. Комбинирах ситуацията със сценарий, който пресъздавах в главата си. Хареса ми фразата да целунеш от нулата вместо да започнеш от нулата“.

 

7. “Apartamento”

Пред апартамента ми живееше момиче в друга сграда и винаги я виждах всеки следобед. И си казах, „Е, защо не направим песен за момичето от другата страна на улицата“. Песента дава и илюзията за всички истории за любов в квартала между съседи, които също много се случват“.

 

8. “Pronto”

Песен, която написах преди 7 години за момиче, което винаги срещах в Каракас. Работех в рекламна агенция и винаги се натъквах на нея в 8:10 ч., докато карах колата си по магистралата, а тя  вървеше от къщата си до метрото. Започнах да си въобразявам всички сценарии как се запознаваме. Както и да е, никога не се запознахме, но ми хареса цялата история, която сглобих в ума си и ето как написах песента“.  

 

9. “Rubia Sol Morena Luna v2”

Роди се в Доминиканската Република, а припевът се появи магически и разбира се аз, като венецуелец и фен на Caramelos de Cianuro, харесах заглавието. Базирано е на факта, че понякога не вярваш в хората, нямаш им доверие, така че е за това търсене да искаш да намериш някого, на когото да вярваш“.  

 

10. “Cuántas veces” feat. Justin Quiles

С Justin Quiles, това е песен, базирана на приятелска или нечия друга задявка, при която е единият е обвързан и наранява другия човек“.

 

11. “Istanbul”

Специална песен е за мен, защото я композирах със сестра ми Elena Rose, която много обичам. Тя е за когато някой, когото много обичаш, те напусне и би направил всичко за този човек“.  

 

12. “La Ultima Ola” feat. Dread Mar I

Роди се в Аржентина, събрах се с Dread Mari и всичко протече невероятно. Имаше много хубава енергия между него и мен, седнахме да говорим и за живота и беше много автентично“.

 

 

13. “OFICIALES”

Песен за илюзията, при която, за да направиш днес нещата официални, трябва да публикуваш неща в социалните мрежи, така че всичко се върти около това“.

 

14. “???”

Песен за когато някой загуби бебето си, това се случва често, и не може да говори за това. Семето на тази песен е това чувство“.

 

15. “Reinas” feat. Guaynaa

Тема, написана с Luis Jimenez (Lagos with Agustin) за различията между това да бъдеш принцеса и кралица. По-късно я показах на Guaynaa, напускайки фитнеса един ден, и той много я хареса. Записа гласа си и написа невероятните части“.

 

16. “La Naturaleza” (Freestyle) 

Забавна и свободна история, която написах след като чух историята на приятел на приятел, който бе стриптийзьор в Маями“.