novo ed sheeran
Начало Каталог Артисти Новини За нас Контакти
КаталогCKay - Sad Romance Deluxe
CKay - Sad Romance Deluxe
#
CKay - Sad Romance Deluxe
Стил: Urban / R&B
Дата на издаване: 06/2023
Формат: CD
Брой носители: 1

Дългоочакваният албумSad Romance Deluxe на емо-афробийт певеца и автор на песни е наслада за неговите фенове. В най-скорошния си сингъл "Nwayi" ("жена" на игбо), CKay се върна към характерната си емо-афробийт атмосфера. С почти  1 милион стриймвания на песента и излизането на Sad Romance Deluxe, африканският романтик се завръща. Албумът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, включва четири нови песни, включително "HALLELUJAH feat. Blaqbonez," "NWAYI," "NNEKA," и "capture my soul feat. Joeboy".

Скорошните изпълнения на Ckay включват участия в Weekend Festival във Финландия, фестивала HIPHOP OPEN в Щутгарт, Lollapalooza в Париж, както и изпълнение в родния му град в Нигерия. В момента „HALLELUJAH“ е на върха на класацията за най-добри песни на Apple Music в Нигерия, събирайки 12 милиона стриймвания след дебюта си. След това издание месечните слушатели на CKay в Spotify са нараснали със 7,68% до 13,6 милиона. Sad Romance е събрал над 400 милиона стриймвания. Иконите на африканската музика Davido, Ayra Starr, Focalistic, Mayra Andrade и Ronisia, участват в дебютния албум. Водещият сингъл от албума "captures my soul", продължава да поддържа нежното, тропическо усещане, което CKay предизвика с "Nwayi".

Ckay обяснява значението на основната песен:

Capture my soul” е песен, която буквално завладява душата ви, когато я слушате. Това е изразяване на отдаването на любовта. Това е продължение на моето емо-афробийт звучене и е продуцирано от мен и BMH. BMH е музикален гений, който винаги дава живот на моите идеи. Той със сигурност се справи и с това парче. Реших да пусна луксозно издание на Sad Romance, защото след оригинала израснах в романтично отношение и имам свеж, позитивен поглед към любовта: сърца биват разбивани по целия свят всеки ден. Няма нищо лошо в това да си тъжен, но в определен момент трябва да продължиш напред и да живееш живота си. Отидете на парти, поглезете се, направете каквото и да е. Но се уверете, че не се страхувате да се влюбите отново. Никога не е толкова страшно.

Феновете от цял свят ще имат шанса да наблюдават как CKay споделя с нас своята емоционална любовна история, разкривайки деликатната си страна и засягайки важни теми, с които хората се сблъскват в ежедневието си.

ЗА CKAY                                                             

Chukwuka Ekweani, известен като CKay, е изгряваща звезда на все по-разрастващата се афробийт сцена. Независимо дали e зад пулта, като продуцент или пред микрофона, изпълнявайки своите собствени песни, всестранно развитият артист впечатлява най-вече със своята целеустременост. Емо-афробийт звездата продължава да се изкачва в класациите в цял свят благодарение на първия си световно признат сингъл „love nwantiti“.

Нигерийският певец, автор на песни и продуцент първоначално издава „love nwantiti (ah ah ah)“ през 2019 г., като част от дебютното си EP – „CKay The First“. През 2021 г. CKay стана най-стриймваният изпълнител на годината, както и първият африкански изпълнител с две песни, влезли едновременно в Global Spotify Top 30. „Love nwantiti“ е получила платинен и мултиплатинен  сертификат в пет държави, включително САЩ,  Индия и Италия. Хитът също така е златно сертифициран в Обединеното кралство, Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия. CKay стана първият африкански изпълнител от 50 години насам, задържал се в топ 5 на класацията за сингли в Обединеното кралство в продължение на 4 поредни седмици с „love nwantiti“.

CKay продължава да има глобално присъствие с постижения като „Най-търсената песен в Shazam в света“. „Emiliana“, последва примера му и се изкачи в глобалните класации, събирайки над 400 милиона глобални стриймвания. „Emiliana“ оглави класацията „Afrobeats Chart“ в Обединеното кралство, изкачи се до #2 в топ 200 на Shazam (Afrobeats) и до #1 в Apple Music в шест държави.

Дебютният албум на CKay – „Sad Romance излезе миналата година и оттогава е събрал над 380 милиона стриймвания в цял свят. С над 3,5 милиарда стриймвания общо и нова музика, планирана за 2023 г., CKay е в отлична позиция да продължи възходящата си траектория като световно признат певец, автор на песни и продуцент.

 
CKay
Още
 
 
Международни заглавия
VICTORIA
VICTORIA - Paradox
Paradox
JASON DERULO
JASON DERULO - Nu King
Nu King
MAX
MAX - LOVE IN STEREO
LOVE IN STEREO
Gabby Barrett
Gabby Barrett - Chapter & Verse
Chapter & Verse
Kevin Gates
Kevin Gates - The Ceremony
The Ceremony
GREEN DAY
GREEN DAY - Saviors
Saviors
Ruth Koleva
Ruth Koleva - Magic
Magic
Gucci Mane
Gucci Mane - Choppers & Bricks
Choppers & Bricks
Poli Genova
Poli Genova - Magical
Magical
VICTORIA
VICTORIA - All I Want For Christmas Is You
All I Want For Christmas
Български заглавия
MONA
MONA - Bon Appetit
Bon Appetit
Лъчо
Лъчо - По жицата
По жицата
Tino
Tino - Допаминова утопия
Допаминова утопия
TOTO H
TOTO H - Тайни знам
Тайни знам
Poli Genova
Poli Genova - "La Rumba"
"La Rumba"
Poli Genova
Poli Genova - Недей да правиш така
Недей да правиш така
ИЛИЯ ЛУКОВ
ИЛИЯ ЛУКОВ - Неда на Стоян думаше
Неда на Стоян думаше
RIA
RIA - Още една
Още една
Poli Genova
Poli Genova - Help Me Out
Help Me Out
 
FB
 
David Guetta
 
Atlantic Records Warner Music Asylum Records Rhino Entertainment Nonesuch Sire Records Lava Records East West Rock Maverick Warner Bros Records Electra Bad Boy Entertaiment Reprise Records